Online corona vragenuur voor ondernemers

Online corona vragenuur voor ondernemers

VENLO – Een unieke gebeurtenis: ondernemers konden online met Wethouder Erwin Boom, voorzitter Peter Thissen en Parkmanager Lidy Rutten chatten over zaken waar zij tegenaan liepen. Het ging met name over problemen, die zijn ontstaan rondom de coronacrisis.

Zo konden we enkele ondernemers al van dienst zijn met persoonlijk contact door iemand van het ondernemersloket van de gemeente Venlo. Ook het advies om vooral de eigen accountant te raadplegen in plaats van het allemaal zelf uit te zoeken werd onderstreept.

Positieve reacties
De vraag om persoonlijke beschermingsmiddelen wordt opgenomen door Parkmanagement en het idee om AGV in te zetten voor eventuele personeelstekorten in de nabije toekomst zal door de Commissies Innovatie en Duurzaamheid/Arbeidsmarkt, kennis en Onderwijs van Ondernemend Venlo verder bestuurd worden.

Ondernemers reageren positief op dit initiatief om op deze manier persoonlijk met de voorzitter en de wethouder contact te hebben. Vooral in deze tijd is het behouden van persoonlijk contact zeer wenselijk.

De volgende online bel-/inloopuren zijn:
woensdag, 15 april om 11.00 uur
woensdag, 22 april om 15.30 uur

U kunt zich aanmelden met vragen via: secretariaat@ondernemendvenlo.nl

Meer informatie vindt u hier.

Translate »